(Bug removed) free form in top bar say f6

If you think you have found an error, please report it here
Post Reply
aardbewoner
Posts: 16
Joined: Fri Feb 17, 2006 10:55 am

(Bug removed) free form in top bar say f6

Post by aardbewoner » Thu Oct 05, 2006 11:13 pm

On the top bar for entering the free form mode it say# free form mode f6 # if you hold on it this should by f5.
If you click to it its just works fine.
Last edited by aardbewoner on Fri Oct 06, 2006 1:06 pm, edited 1 time in total.
Orwell heeft gelijk

User avatar
Dirk Schwenke
NB-Team
Posts: 153
Joined: Thu Dec 29, 2005 11:31 pm
Location: Hamburg
Contact:

Post by Dirk Schwenke » Thu Oct 05, 2006 11:36 pm

Thank you, this will be corrected in the final version!

Dirk

aardbewoner
Posts: 16
Joined: Fri Feb 17, 2006 10:55 am

Post by aardbewoner » Sat Oct 07, 2006 5:05 pm

And the #show print preview f5# clicking works but should by i think f6

Grtz jan
Orwell heeft gelijk

User avatar
Dirk Schwenke
NB-Team
Posts: 153
Joined: Thu Dec 29, 2005 11:31 pm
Location: Hamburg
Contact:

Post by Dirk Schwenke » Sun Oct 08, 2006 1:53 pm

Yes, this will be corrected, too.

thx,
Dirk

Post Reply